MINTAR OY

Mintar Oy on Suomalainen polkupyörien, pyörän komponenttien ja pyöräilyvarusteiden maahantuoja. Valikoimaamme kuuluu useita markkinoiden johtavia brändejä.

Maxxis on valmistanut pyörän renkaita aina perustamisestaan, vuodesta 1967 lähtien. Merkki on tunnettu ja luotettu erityisesti maastopyöräilijöiden keskuudessa, mutta Maxxisin laajasta valikoimasta löydät markkinoiden parhaat renkaat myös gravel- maantie- ja kaupunkipyöräiin.

Mondraker tunnetaan pioneerina nykyaikaisen geometrian tuomisesta maastopyöriin. Eli pyörissä kasvatettu top tuben kokoa ja akseliväliä, sekä lyhennetty ohjainkannattimen pituutta. Tämä on kuitenkin tehty hyvin suunnitellusti ilman, että on uhrattu eimerkiksi pyörän leikkisyyttä.

Mondraker käyttää myös omaa patentoitua jousitus ratkaisua ”Zero Suspension System”, joka on kerta toisensa jälkeen arvosteltu yhdeksi markkinoiden parhaista jousitusratkaisuista.

Kanadalaisen komponenttivalmistaja Race Facen tarina sai alkunsa pienessä vajassa Brittiläisessä Kolumbiassa, mistä se on noussut yhdeksi alan johtavista brändeistä. Rakensitpa sitten mahdollisimman kevyttä XC-maastopyörää tai pomminkestävää Freeride-fillaria, niin RF:ltä löydät varmasti käyttöösi sopivat osat ja varusteet.

Legendaarisen komponenttivalmistaja Eastonin valikoimasta löydät huippulaadukkaat ohjainkannattimet, satulatolpat, kammet ja kiekot maantie- ja gravel-pyöriin. Alumiiniosaamisestaan tunnetun Eastonin laaja tuotevalikoima sisältää nykyään kaiken tarpeellisen aina putkiosista tubeless-kiekkosetteihin.

Stanin tubeless-litku on aina ollut renkaiden litkuttamisen suunnannäyttäjä, johon muiden tuotteita verrataan. Stan’s oli maailman ensimmäinen tubeless-litkujen valmistaja, ja sen tubeless-tarvikkeet tunnetaan edelleen alan parhaina. Stan’s No Tubesin valikoimasta löydät myös kaiken tarvittavan tubeless-asentamiseen teipeistä vannekehiin ja suosittuihin Dart-paikkatyökaluihin. Valmistajan suositut vannekehät tunnetaan erityisesti kestävyydestään ja hyvistä tubeless-ominaisuuksistaan.

Varustevalmistaja Leattin tarina alkoi markkinat mullistaneesta niskatuesta, ja nykyään Leattilla voi suojata maastopyöräilijän päästä varpaisiin. Valmistajan tyylikkäät ja toimivat ajovaatteet ja suojavarusteet tunnetaan erityisesti hyvin istuvuudestaan ja edistyksellisistä suojaus-ominaisuuksistaan. Leatt valmistaa suojat, kypärät, pyöräilykengät, ajolasit sekä ajovaatteet kaikkeen maastopyöräilyyn – kaikilla keleillä ja neljänä vuodenaikana.

Vuosi oli 1995, kun Troy Lee Designs julkaisi ensimmäisen Daytona-kypäränsä, mullistaen kertaheitolla pyöräilyyn suunniteltujen full face -kypärien markkinat. Tuosta päivästä lähtien TLD on määritellyt riman maastopyöräilyyn suunniteltujen full face -kypärien laadussa ja ominaisuuksissa. Troy Lee Designsin kypärät tunnetaan mukavina, hyvin istuvina ja turvallisina valintoina kaikkeen maastopyöräilyyn. TLD:n kypärissä ja ajovarusteissa on myös kiistatta alan siisteimmät grafiikat.

Mucky Nutz Kevyiden, tyylikkäiden ja erittäin toimivien lokasuojien valmistaja. Mucky Nutzin tuotteita suosivat niin maastopyöräilyn huiput kuin aloittelijatkin, ja kattavasta malli- ja värivalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle toimiva ratkaisu.

Enduron huippulaadukkaat laakerit on suunniteltu varta vasten polkupyöriä varten. Valmistajan valikoimasta löytyy laaja kattaus laakereita eri tarkoituksiin: navoista linkustoihin, sekä teräksisinä että keraamisina. Jos se pyörii, niin endurolla on varmasti siihen laakerit.

Espanjalainen Geosmina on pyöräretkeilijän paras matkakumppani. Valmistajan pyöräilylaukut on suunniteltu bikepacking-tyyliseen retkipyöräilyyn kaikissa olosuhteissa. Kaikki pyörälaukut on suunniteltu niin, että ne pysyvät pyörässä tukevasti paikoillaan myös raskaammassa maastossa.

PTN Valmistajan huippusuositut rengasinsertit tunnetaan erityisen kevyinä ja kestävinä. Pepi’s valmistaa rengasinsertit kaikkiin polkupyöriin aina cyclocrosseista sähköisiin täysjoustopyöriin. Kaikki insertit toimitetaan aina pareittain, tubeless-venttiilien kanssa ja asennusvalmiina!

E13 on legendaarinen ketjunohjurien valmistaja, joka laajasta valikoimasta löytyy nykyään kokonainen kattaus maastopyörän komponentteja alamäkipyöräilyyn, sekä enduropyöräilyyn.

Jokainen pyöräilijä tietää, että hyvä satula on yksi polkupyörän tärkeimmistä komponenteista. Siksi SDG:n tavoitteena onkin tarjota eri ajotyyleihin ja takapuoliin sopivia satuloita – tyyliä ja värikoodausta unohtamatta.

Lizard Skins on tunnettu erityisesti suositusta DSP Bar Tape -tankonauhastaan, joka on mukavuudeltaan ja ominaisuuksiltaan ylivertainen tankonauha kaikissa olosuhteissa. Lisäksi valmistaja tarjoaa myös todella suosittuja runkosuojateippejä ja suojasettejä, jotka toimivat kaikissa polkupyörissä maastosta maantielle.

Italialainen valmistaja tarjoaa huippulaadukkaita ja helposti huollettavia after market -jarruja, takaiskareita ja keuloja. Suositut Formula Cura ja Cura 4 -levyjarrut ovat lukuisten arvosteluiden ja testien mukaan yhdet markkinoiden parhaista maastopyörän levyjarruista. Formulan keulat ja takaiskarit ovat helposti kuskien itse huollettavissa ja säädettävissä. Formulan valikoimasta löydät myös tarvikkeet levyjarrujen huoltoon, kuten jarrujen ilmaustarvikkeet ja mineraaliöljyn.

Feedback Sports tarjoaa täyden valikoiman ammattitason polkupyöränkorjaustelineitä,  pyörätyökaluja, tyylikkäitä polkupyörän säilytystuotteita ja innovatiivisia pyöräilyvastuksia.

Feedbackin tuotteet ovat käytössä Tour de Francessa, MM-kisoissa ja kaikkien pyöräilylajien korkeimmalla tasolla, mikä tekee niistä vaativien pyöräilijöiden ja mekaanikkojen valinnan maailmanlaajuisesti.

Maailman ensimmäinen käsigrippien valmistaja joka lisäsi tuppeihinsa lukot! Odin 40 vuoden kokemus paistaa edelleen tuotteissa, jotka valmistetaan jenkeissä brändin omalla tehtaalla.

Fixplussan valmistamien elastisien remmien ja helppokäyttöisen soljen säätäminen ja avaaminen onnistuu helposti yhdellä kädellä. Remmien korkea vetolujuus, ääriolosuhteiden kesto sekä suojaus UV-säteilyltä ja merivedeltä takaavat pitkän käyttöiän ja remmien lähes rajattoman käytön.

Kiinnostaako yhteistyö

Nykyisiä asiakkaitamme ovat suomalaiset ja ruotsalaiset jälleenmyyjät, vuokraamot, sekä valmistajat. Mikäli etsit laajennusta nykyiseen valikoimaasi tai jotain täysin uutta, ota meihin yhteyttä. Autamme parhaamme mukaan!