MINTAR OY

Mintar Oy on Suomalainen polkupyörien, pyörän komponenttien ja pyöräilyvarusteiden maahantuoja. Valikoimaamme kuuluu useita markkinoiden johtavia brändejä.

Ride Formula

Italialainen valmistaja tarjoaa huippulaadukkaita ja helposti huollettavia after market -jarruja, takaiskareita ja keuloja. Suositut Formula Cura ja Cura 4 -levyjarrut ovat lukuisten arvosteluiden ja testien mukaan yhdet markkinoiden parhaista maastopyörän levyjarruista. Formulan keulat ja takaiskarit ovat helposti kuskien itse huollettavissa ja säädettävissä. Formulan valikoimasta löydät myös tarvikkeet levyjarrujen huoltoon, kuten jarrujen ilmaustarvikkeet ja mineraaliöljyn.

Fixplus +

Fixplussan valmistamien elastisien remmien ja helppokäyttöisen soljen säätäminen ja avaaminen onnistuu helposti yhdellä kädellä. Remmien korkea vetolujuus, ääriolosuhteiden kesto sekä suojaus UV-säteilyltä ja merivedeltä takaavat pitkän käyttöiän ja remmien lähes rajattoman käytön.

 

 

E*thirteen 

E13 on legendaarinen ketjunohjurien valmistaja, joka laajasta valikoimasta löytyy nykyään kokonainen kattaus maastopyörän komponentteja alamäkipyöräilyyn, sekä enduropyöräilyyn.

 

 

Odi Grips

Maailman ensimmäinen käsigrippien valmistaja joka lisäsi tuppeihinsa lukot! Odin 40 vuoden kokemus paistaa edelleen tuotteissa, jotka valmistetaan jenkeissä brändin omalla tehtaalla.

Geosmina

Espanjalainen Geosmina on pyöräretkeilijän paras matkakumppani. Valmistajan pyöräilylaukut on suunniteltu bikepacking-tyyliseen retkipyöräilyyn kaikissa olosuhteissa. Kaikki pyörälaukut on suunniteltu niin, että ne pysyvät pyörässä tukevasti paikoillaan myös raskaammassa maastossa.

 

 

Mucky Nutz

Kevyiden, tyylikkäiden ja erittäin toimivien lokasuojien valmistaja. Mucky Nutzin tuotteita suosivat niin maastopyöräilyn huiput kuin aloittelijatkin, ja kattavasta malli- ja värivalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle toimiva ratkaisu.

Lizard Skins

on tunnettu erityisesti suositusta DSP Bar Tape -tankonauhastaan, joka on mukavuudeltaan ja ominaisuuksiltaan ylivertainen tankonauha kaikissa olosuhteissa. Lisäksi valmistaja tarjoaa myös todella suosittuja runkosuojateippejä ja suojasettejä, jotka toimivat kaikissa polkupyörissä maastosta maantielle.

 

Pepi’s Tyre Noodle

Valmistajan huippusuositut rengasinsertit tunnetaan erityisen kevyinä ja kestävinä. Pepi’s valmistaa rengasinsertit kaikkiin polkupyöriin aina cyclocrosseista sähköisiin täysjoustopyöriin. Kaikki insertit toimitetaan aina pareittain, tubeless-venttiilien kanssa ja asennusvalmiina!

 

 

Enduro Bearings

Enduron huippulaadukkaat laakerit on suunniteltu varta vasten polkupyöriä varten. Valmistajan valikoimasta löytyy laaja kattaus laakereita eri tarkoituksiin: navoista linkustoihin, sekä teräksisinä että keraamisina. Jos se pyörii, niin endurolla on varmasti siihen laakerit.

 

Stan’s No Tubes

Stanin tubeless-litku on aina ollut renkaiden litkuttamisen suunnannäyttäjä, johon muiden tuotteita verrataan. Stan’s oli maailman ensimmäinen tubeless-litkujen valmistaja, ja sen tubeless-tarvikkeet tunnetaan edelleen alan parhaina. Stan’s No Tubesin valikoimasta löydät myös kaiken tarvittavan tubeless-asentamiseen teipeistä vannekehiin ja suosittuihin Dart-paikkatyökaluihin. Valmistajan suositut vannekehät tunnetaan erityisesti kestävyydestään ja hyvistä tubeless-ominaisuuksistaan.

Maxxis

On valmistanut pyörän renkaita aina perustamisestaan, vuodesta 1967 lähtien. Merkki on tunnettu ja luotettu erityisesti maastopyöräilijöiden keskuudessa, mutta Maxxisin laajasta valikoimasta löydät markkinoiden parhaat renkaat myös gravel- maantie- ja kaupunkipyöräiin.

 

 

SDG Components

Jokainen pyöräilijä tietää, että hyvä satula on yksi polkupyörän tärkeimmistä komponenteista. Siksi SDG:n tavoitteena onkin tarjota eri ajotyyleihin ja takapuoliin sopivia satuloita – tyyliä ja värikoodausta unohtamatta.

Race Face

Kanadalaisen komponenttivalmistaja Race Facen tarina sai alkunsa pienessä vajassa Brittiläisessä Kolumbiassa, mistä se on noussut yhdeksi alan johtavista brändeistä. Rakensitpa sitten mahdollisimman kevyttä XC-maastopyörää tai pomminkestävää Freeride-fillaria, niin RF:ltä löydät varmasti käyttöösi sopivat osat ja varusteet.

Easton Cycling

Legendaarisen komponenttivalmistaja Eastonin valikoimasta löydät huippulaadukkaat ohjainkannattimet, satulatolpat, kammet ja kiekot maantie- ja gravel-pyöriin. Alumiiniosaamisestaan tunnetun Eastonin laaja tuotevalikoima sisältää nykyään kaiken tarpeellisen aina putkiosista tubeless-kiekkosetteihin.

Leatt

Varustevalmistaja Leattin tarina alkoi markkinat mullistaneesta niskatuesta, ja nykyään Leattilla voi suojata maastopyöräilijän päästä varpaisiin. Valmistajan tyylikkäät ja toimivat ajovaatteet ja suojavarusteet tunnetaan erityisesti hyvin istuvuudestaan ja edistyksellisistä suojaus-ominaisuuksistaan. Leatt valmistaa suojat, kypärät, pyöräilykengät, ajolasit sekä ajovaatteet kaikkeen maastopyöräilyyn – kaikilla keleillä ja neljänä vuodenaikana.

Troy Lee Designs

Vuosi oli 1995, kun Troy Lee Designs julkaisi ensimmäisen Daytona-kypäränsä, mullistaen kertaheitolla pyöräilyyn suunniteltujen full face -kypärien markkinat. Tuosta päivästä lähtien TLD on määritellyt riman maastopyöräilyyn suunniteltujen full face -kypärien laadussa ja ominaisuuksissa. Troy Lee Designsin kypärät tunnetaan mukavina, hyvin istuvina ja turvallisina valintoina kaikkeen maastopyöräilyyn. TLD:n kypärissä ja ajovarusteissa on myös kiistatta alan siisteimmät grafiikat.

Kiinnostaako yhteistyö

Nykyisiä asiakkaitamme ovat suomalaiset ja ruotsalaiset jälleenmyyjät, vuokraamot, sekä valmistajat. Mikäli etsit laajennusta nykyiseen valikoimaasi tai jotain täysin uutta, ota meihin yhteyttä. Autamme parhaamme mukaan!