Mintar Oy

Mintar Oy är finländsk distributör av olika branschledande cykelmärken till Finland och Sverige. Vi är specialiserade på mountainbikes men vi behärskar alla sorter professionellt

Ride Formula

Formula är en italiensk tillverkare av kvalitetseftermarknad skivbromsar, bakdämpare och framgaffel. Populära Formula Cura och Cura 4 skivbromsar är i särklass några av de bästa mountainbike skivbromsarna på marknaden enligt test och recensioner. Formula framgaffel och bakdämparna är lätta att underhålla och justera av änvandaren. Formula har också allt som behövs för underhåll av bromsarna som avluftningssatser och mineralolja.

Fixplus +

De elastiska banden och lättanvända spännet tillverkade av Fixplus kan enkelt justeras och öppnas med en hand. Remmarnas höga draghållfasthet, hållbarheten i extrema förhållanden och skyddet mot UV-strålning och havsvatten garanter lång livslängd och nästan obegränsad användning av remmarna.

 

E*thirteen 

E13 är en legendarisk tillverkare av kedjestyrare som nu har en hel rad komponenter för downhill och enduro mountainbiking. Vario justerbar sadeltolpe är ett fint exempel på e*thirteens kreativitet och nya Helix-serien är deras syn på drivlinsmarknaden. 

 

Pepi’s Tyre Noodle

Tillverkarnas superpopulära däckinserten är kända för att vara speciellt lätta och hållbara. Pepi’s Tire Noodle producerar däckinserten till alla typer av cyklar från cyclo cross till fullfjädrade e-cyklar. Alla däckinserten kommer i par och med tubelessventiler och redo att installeras.

 

 

Stan’s No Tubes

Upphovsmännen och fortfarande det bästa slanglösa däcktätningsmedlet som finns tillgängligt för mountainbikes, landsvägscyklar och gruscyklar. Från Stan’s No Tubes urval hittar du allt som behövs för slanglös montering från slanglöst fälgband till fälgar och populära Dart-reparationsverktyg.

 

 

Odi Grips

Världens första grepptillverkare som lade till lås till sina grepp! Odi’s fyrtio år av lyser fortfarande igenom deras produkter som fortfarande igenom deras produkter som fortfarande tillverkas i USA på deras egen fabrik.

 

 

Mucky Nutz

Lätta, snygga och mycket effektiva lerskydd från mucky nutz är populära bland sportproffsen som de är av vanliga användare. Från ett brett utbud av modeller hittar du den perfekta lösningen och färgen för dig!

Lizard Skins

Lizard Skins är speciellt kända för sin DSP bar tejp som är den i särklass mest bekväma och transcendenta genom sina egenskaper under alla förhållanden. Även Lizard Skins erbjuder mycket populära och lättanvända ramskydd och ramskyddssatser som fungerar i alla olika cyklar.

Enduro Bearings

Enduro Bearings erbjuder ett komplett sortiment av lager, tätningar och verktyg för cykelapplikationer. Alla är designade och byggda för att hålla av killar som cyklar mycket och inte vill behöva jobba på sina cyklar.

 

 

SDG Components

Varje cyklist vet att bra sadel är en av cykelns viktigaste komponenter. Det är därför SDG strävar efter att erbjuda sadlar som passar för olika körstilar och olika rumpor utan att ge avkall på utseendet.

Easton Cycling

Från den legendariskakomponenttillverkaren Easton urval hittar du några av de bästa stjälkarna, vevarna och hjulen för landsvägs- och gruscyklar. Eastons produktsortiment är känt för sina aluminiumdelar och har allt som behövs.

Vill bli återförsäljare

Våra nuvarande kunder är nordiska återförsäljare, uthyrare och tillverkare. Om du vill utöka ditt nuvarande urval eller letar efter någott nytt, tveka inte att kontakta.