VARUMÄRKEN

distribuerade varumärken

 

Ta en titt på vårt märkesutbud. Med våra märken kan du täcka komponenter och redskap från mountainbike till landsvägscycling och allt däremellan

 

Historien om den kanadensiska komponenttillverkaren Race Face började i ett litet skjul i British Columbia, där det har blivit ett av branschens ledande varumärken. Oavsett om du bygger den lättaste möjliga XC mountainbike eller en bombsäker Freeride filler, kommer du definitivt att hitta rätt delar och tillbehör hos RF.

I urvalet av den legendariska komponenttillverkaren Easton kan du hitta styrfästen, sadelstolpar, vevar och skivor av högsta kvalitet för landsvägs- och gruscyklar. Eastons breda produktsortiment är känt för sin aluminiumexpertis och inkluderar idag allt du behöver, från rördelar till tublösa skivsatser.

Stans slanglösa slang har alltid varit en trendsättare för däckslangar som andra produkter jämförs med. Stan’s var världens första tillverkare av slanglösa rör, och dess slanglösa tillbehör är fortfarande kända som de bästa i branschen. I Stan’s No Tubes-sortimentet kan du också hitta allt du behöver för slanglös installation, från tejper till fälgar och de populära Dart-ersättningsverktygen. Tillverkarens populära fälgar är speciellt kända för sin hållbarhet och goda slanglösa egenskaper.

Mucky Nutz Tillverkare av lätta, snygga och mycket funktionella stänkskärmar. Mucky Nutzs produkter föredras av de bästa mountainbikecyklisterna såväl som nybörjare, och det kommer säkerligen att finnas en lösning som fungerar för alla i det omfattande modell- och färgvalet.

Enduros högkvalitativa lager är designade speciellt för cyklar. Tillverkarens urval omfattar ett brett utbud av lager för olika ändamål: från nav till länkar, både stål och keramik. Om den roterar så har enduron definitivt lager för det.

PTN-tillverkarens mest populära däckinsatser är kända för att vara särskilt lätta och hållbara. Pepi’s tillverkar däckinsatser för alla cyklar, från cyclocross till elektriska fullfjädrade cyklar. Alla insatser levereras alltid i par, med slanglösa ventiler och redo för montering!

E13 är en legendarisk tillverkare av kedjehjul, vars breda sortiment idag erbjuder ett komplett utbud av mountainbikekomponenter för downhill- och endurocykling.

Varje cyklist vet att en bra sadel är en av de viktigaste komponenterna på en cykel. Det är därför SDG’s mål är att erbjuda sadlar lämpliga för olika körstilar och baksidor – utan att glömma stil och färgkodning.

Lizard Skins är speciellt känt för sin populära DSP Bar Tape, som är en överlägsen Bar Tape vad gäller komfort och funktioner under alla förhållanden. Dessutom erbjuder tillverkaren också riktigt populära ramskyddstejper och skyddsset som fungerar på alla cyklar från terräng till väg.

Den italienska tillverkaren erbjuder eftermarknadsbromsar, bakaxlar och bågar av högsta kvalitet och är lätta att underhålla. De populära skivbromsarna Formula Cura och Cura 4 är, enligt många recensioner och tester, en av de bästa skivbromsarna för mountainbike på marknaden. Formelns bågar och bakdelar kan enkelt servas och justeras av förarna själva. I Formulas utbud finns även tillbehör för underhåll av skivbromsar, såsom tillbehör för bromsavluftning och mineralolja.

Feedback Sports erbjuder ett komplett sortiment av professionella cykelreparationsställ, cykelverktyg, snygga cykelförvaringsprodukter och innovativa cykelmotstånd. Feedbacks produkter används i Tour de France, världsmästerskapen och på den högsta nivån av alla cykeldiscipliner, vilket gör dem till valet av kräsna cyklister och mekaniker över hela världen.

Feedbackin tuotteet ovat käytössä Tour de Francessa, MM-kisoissa ja kaikkien pyöräilylajien korkeimmalla tasolla, mikä tekee niistä vaativien pyöräilijöiden ja mekaanikkojen valinnan maailmanlaajuisesti.

Världens första handgreppstillverkare som lade till lås till sina grips! Odis 40-åriga erfarenhet lyser fortfarande i produkterna, som tillverkas i märkets egen fabrik.

Fixplus elastiska remmar och lättanvända spänne kan enkelt justeras och öppnas med en hand. Bältens höga draghållfasthet, varaktigheten av extrema förhållanden och skydd mot UV-strålning och havsvatten garanterar en lång livslängd och nästan obegränsad användning av bälten.

om du blev intressad tveka inte at kontakta för samarbete!