Tervetuloa - Mintar Oy

Tervetuloa Mintar Oy:n sivuille.

Mintar Oy on kotimainen polkupyörien ja komponenttien maahantuoja. Olemme erikoistuneet erityisesti maastopyöriin, mutta hallitsemme ammattitaitoisesti kaikki alalajit.

Kotimaisena kasvavana yrityksenä, pystymme toimimaan erittäin joustavasti ja palvelemaan asiakkaitamme nopeasti, oli kyse sitten tuotteiden toimittamisesta tai kysymyksistä liittyen tuotteisiimme. Tarjontaamme kuuluu polkupyörä markkinoiden johtavien brändien varaosia ja tarvikkeita, sekä pyöriä. Edustamiltamme tuotemerkeiltä löydät useiden vaihtoehtojen joukosta juuri asiakasryhmällesi sopivat vaihtoehdot.

Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja pohjoismaiset pyöräkaupat ja valmistajat. Jos olet polkupyörien ja -varusteiden jälleenmyyjä ja kiinnostuit tarjonnastamme voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse. Jos olet kuluttaja, löydät lähimmät jälleenmyyjäsi täältä.

Pyrimme olemaan pohjoismainen polkupyörien ja komponenttien erikoisosaaja ja tarjoamme kaiken kattavan ratkaisun, nopeasti ja ammattitaitoisesti.